Onze Opvang

Waarom Zus en Zo?

Kinderen krijgen bij Zus en Zo de mogelijkheid zich optimaal te ontwikkelen in een veilige, vertrouwde en liefdevolle omgeving. In een huiselijke sfeer stimuleren we de natuurlijke nieuwsgierigheid en geven we kinderen individuele aandacht.

Met onze activiteitengerichte opvang sluiten we aan bij de behoeften en interesses van de kinderen. We werken met leeftijdsgerichte activiteiten, omdat kinderen zich snel ontwikkelen. De 'oudere' kinderen (vanaf groep 5) willen meer uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid. Samen met hun BSO-vrienden nemen zij deel aan ons speciale BIG TIME programma.

Zus en Zo maakt onderdeel uit van KidsFoundation. Onder de vlag van KidsFoundation opereren honderden lokale kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en andere kinderopvangorganisaties. Samen maken we ons sterk voor de best gewaardeerde kinderopvang van Nederland.

De visie van KidsFoundation is kort en krachtig: ouders én kinderen hebben recht op de best gewaardeerde kinderopvang in de buurt, die aan de hoogste eisen van deskundigheid en veiligheid voldoet. Onze zus Smallsteps is één van de grootste kinderopvangorganisaties in Nederland. Meer weten? www.kidsfoundation.nl

Dat wil ik zien!
 

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo