Op zoek naar opvang?

Geinteresseerd?

Uw verlof is afgelopen, u heeft een nieuwe baan of u bent verhuisd en bent op zoek naar een geschikte kinderopvang. Het blijft altijd een beetje spannend om uw kind in de zorg van anderen achter te laten, hoe oud uw zoon of dochter ook is. Daarom is het belangrijk dat u opvang vindt die bij u en uw gezinssituatie past. Zo kunt u met een gerust gevoel aan het werk.

 

Welke opvang?

Zus en Zo heeft verschillende soorten opvang die afhankelijk zijn van de leeftijd van uw kind en uw thuissituatie. Zus en Zo biedt de volgende mogelijkheden:

  • Hele dagopvang: iedere werkdag voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
  • Buitenschoolse opvang: op de schooldagen en in de vakantieperiode voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
  • Voorschoolse opvang: op de schooldagen voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
  • Vakantieopvang: opvang in de vakantieperioden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar.
  • Peuteropvang: opvang van 8.30 tot 11.30/14.30 uur voor kinderen van 2 tot 4 jaar.

 

Oriënteren?

Het is natuurlijk erg belangrijk dat u een goed gevoel heeft bij de kinderopvang. Voordat u zich inschrijft bij Zus en Zo kunt u om deze reden ook een rondleiding aanvragen bij een van onze vestigingen. Verder kunt u ons Pedagogisch Beleid doorlezen om te kijken of hij past bij uw ideeën over opvoeden.
Zus en Zo doet haar uiterste best om tegen gunstige tarieven de hoogste kwaliteit opvang te bieden met veel leuke, extra activiteiten. Wat het kost om uw kind bij ons te brengen hangt af van onder andere de opvangvorm die u kiest. Onze klantenservice rekent graag de betreffende prijs voor u uit. Voor een overzicht van onze tarieven kunt u hier klikken.

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo