Extra service

Extra service

Warme maaltijden

Sinds 1 oktober 2013 biedt Zus en Zo de service BSO Diner.  U kunt een abonnement afsluiten voor de desbetreffende dag dat u wilt dat uw kind een warme maaltijd eet op locatie. De kosten voor BSO Diner bedragen € 18,42 per dag/ per maand.
Wij bieden een gevarieerd maandmenu aan. Daarnaast zijn de maaltijden dagvers en worden de maaltijden aangevuld met verschillende rauwkost, zoals komkommer, tomaat, paprika en wortel. U kunt uw kind hiervoor aanmelden via info@kzz.nl. Hierbij hebben wij de volgend informatie nodig: voornaam, achternaam en de desbetreffende dagen. De opzegtermijn voor BSO Diner betreft een kalendermaand.

Activiteiten

Bij Zus en Zo kunnen de kinderen dagelijks deelnemen aan creatieve, expressieve of sportieve activiteiten. 3 x per jaar start een activiteitenperiode met workshopseries van 6 of 8 weken. Inschrijven voor deze activiteiten kan op locatie. We werken met leeftijdsgerichte activiteiten, omdat kinderen zich in de leeftijd van 4 tot 13 jaar snel ontwikkelen. De 'oudere' kinderen (vanaf groep 5) willen meer uitdaging, vrijheid en zelfstandigheid

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo