Inschrijven

Inschrijvingsprocedure

Nadat wij uw vrijblijvende inschrijving ontvangen hebben, krijgt u van ons binnen een week een ontvangstbevestiging en reserveren we een plaats voor uw kind. Onze planningsmedewerker neemt vervolgens telefonisch contact met u op. Tijdens dit gesprek bespreekt onze planningsmedewerker met u de plaatsingsmogelijkheden voor uw kind.

Als de plaatsing van uw kind definitief is kunt u een afspraak maken voor een intake gesprek om nader kennis te maken. Wij vinden het belangrijk dat uw kind meekomt naar het intakegesprek, zodat uw kind alvast kennis kan maken met het locatiehoofd.

Tijdens het intakegesprek met u en uw kind worden de werkwijze, voorzieningen en huisregels van Zus en Zo doorgenomen. Ook wordt persoonlijke informatie over uw kind besproken, zoals zijn of haar karakter, gedrag, voorkeuren, allergieën e.d.

Ook is het mogelijk een wenafspraak te maken voor uw kind. Wij hechten er veel belang aan dat een kind zich op zijn of haar gemak voelt bij ons. Daarom is het mogelijk om een middag te komen wennen op een van onze vestigingen. Tijdens het intakegesprek kunnen hier afspraken over worden gemaakt.

Ons plaatsingsbeleid

We bieden uw kind een plaats aan op volgorde van datum van inschrijving. Dus hoe eerder u inschrijft, des te groter is de kans dat uw kind snel geplaatst kan worden.

Echter, wij verlenen voorrang aan kinderen in de volgende situaties:

  • Een kind krijgt voorrang bij plaatsing wanneer een broer of zus van dit kind al op onze BSO is geplaatst.
  • geplaatste kinderen krijgen voorrang bij uitbreiding of wisseling van dagen.
  • Op een aantal schoollocaties krijgen kinderen die op de desbetreffende school zitten, voorrang bij plaatsing.
  • Bovenstaande houdt in dat de plaats van uw kind op onze wachtlijst kan fluctueren.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

 

 

 

© 2004-2019 - Kinderopvang Zus & Zo